The position is filled

Rekrytering läkemedel
Business Unit Manager Sweden

För uppdragsgivares räkning, ett ledande globalt specialistläkemedelsbolag, söker vi nu i en Business Unit Manager Sweden.

Som Business Unit Manager Sweden kommer du att leda den kommersiella verksamheten i Sverige för ett av företagets viktigaste affärsområden inom ett specialistområde.

Vi söker dig som är strategisk och analytisk och kan uppvisa  gott ledarskap, god tvärfunktionell samarbetsförmåga och mycket goda affärsresultat. Du har akademisk utbildning och gedigen erfarenhet från läkemedels/biotechindustrin och förstår den föränderliga market accessmiljön i grunden.

Förmodligen arbetar du redan i en kommersiell personalledande funktion och känner att du är redo att ta nästa utvecklingssteg och pröva på att bli chef för chefer.

Du har akademisk utbildning, på minst kandidatnivå, uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Förmodligen bor du i Stockholmsområdet då tjänsten är baserad i Stockholm.

Om detta låter intressant, kontakta oss idag för mer information eller ansök direkt genom att ladda upp ditt cv här på hemsidan och mejla oss en rad.

Välkommen!