The position is filled

Rekrytering läkemedel
Market Access Manager Sweden

För uppdragsgivares räkning, Celgene, ett snabbväxande biotechföretag specialiserat inom cancer och inflammatoriska sjukdomar söker vi nu Market Access Manager Sweden.

I rollen som Market Access Manager Sweden är du ansvarig för taktik och genomförande av market access-aktiviteter på den svenska marknaden. Du arbetar med hela produktportföljen i tätt samarbete med såväl den nordiska market access-funktionen, corporate affairs, medical som marknad- och säljfunktionerna.

Du har en bra förståelse för hälsoekonomiska resonemang, market access-strategi, taktik och operationellt genomförande men behöver inte vara utpräglad hälsoekonom. Utöver detta har du ett gott affärssinne, personlig senioritet och tycker om att möta och arbeta med beslutsfattare och påverkare på regional och nationell nivå vilket är en viktig del av tjänsten.

Kanske arbetar du idag  med regionala market accessfrågor och vill ta ett nationellt ansvar. Alternativt arbetar du redan idag nationellt  men vill ta ansvar för en hel produktportfölj.

Tjänstens placering är på nordiska huvudkontoret i Stockholm, där du tillbringar ca 2-3 dagar per vecka, men det är inte obligatoriskt att bo i Stockholmsområdet. För rätt person finns dessutom goda utvecklingsmöjligheter inom detta spännande företag.

Om detta låter passande och intressant är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information. Alternativt ansöker du direkt genom att ladda upp ditt cv på vår hemsida tillsammans med några personliga rader.