Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Clinical Project Manager

Rekrytering medicinteknik/läkemedel

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Åt vår uppdragsgivare, Galderma, söker vi nu en Clinical Project Manager.

Galderma är en global ledare inom medicinska lösningar för hud, hår och naglar, helägt av Nestlé Skin Health, ett dotterbolag till Nestlé. I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet estetik & korrektion med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 460 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure, Pliaglis och Sculptra. Tjänsten som Clinical Project Manager är placerad inom Aesthetic & Corrective (A&C) Global Clinical Development som består av ca 30 medarbetare i Sverige, USA och Kina. Clinical Development ansvarar för klinisk utvärdering och support för erhållande av registrerings/marknadsföringsgodkännande globalt av Galderma A&C produkter i enlighet med gällande krav, samt för klinisk utvärdering av marknadsförda produkter. Tjänsten som Clinical Project Manager är en heltidsanställning, gäller tillsvidare och är baserad i Uppsala.

Ditt uppdrag som Clinical Project Manager

Som Clinical Project Manager ansvarar du för genomförandet av kliniska studier för marknadsförda produkter och för produkter under utveckling, samt bidrar med klinisk prövningsexpertis till utvecklingsprojekt och regulatoriska inskick.

 

Dina huvudsakliga uppgifter som Clinical Project Manager:

  • Utarbeta kliniska strategier, skriva kliniska studieprotokoll, studierapporter och andra studierelaterade dokument/rapporter.

  • Sammanställa klinisk dokumentation till myndighetsinskick och besvara frågor från myndigheter.

  • Leda kliniska prövningar från planeringstadiet till avrapportering och inskick till myndigheter. Prövningarna drivs helt i egen regi eller med hjälp av CRO.

  • Representera Clinical Development i olika projektgrupper. I detta ingår att ansvara för riskanalyser avseende intended use safety för produkter under utveckling.

  • Litteraturbevakning inom relevanta indikationsområden.

Är du den vi söker som Clinical Project Manager

Du har högskoleexamen i biologi, kemi, farmaci, eller medicin, företrädesvis MSc eller MD. Du har minst 5 års erfarenhet av kliniska prövningar och god kunskap i Good Clinical Practice. Det är önskvärt att du har erfarenhet från alla delar av den kliniska prövningsprocessen inklusive protokollsutveckling, rapportskrivning och sammanställning av den kliniska delen av ett regulatoriskt inskick, liksom erfarenhet av att upphandla och samarbeta med CRO och av att driva prövningar internationellt. Erfarenhet av medical devices och goda kunskaper i medical writing är meriterande.

Som person ser vi att du är utåtriktad, noggrann, strukturerad och levererar enligt plan. Du är flexibel med starkt driv och god förmåga att ta egna initiativ och hantera flera aktiviteter samtidigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Torbjörn Ströberg

+46 (0) 703 77 87 74

Ann-Katrin Broman

+46 (0) 707 55 50 94