Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Customer Experience Manager till prisbelönt svenskt medicinteknikföretag

Stockholm

Rekrytering MedTech/eHälsa

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Coala Life är ett snabbväxande svenskt start-up-företag inriktat på hjärtdiagnostik och mobil hälsa. Företaget har under mer än 10 års forskning utvecklat en portfölj av patenterade produkter och tjänster för digital distansövervakning, analys och screening av hjärtat. Läs mer på  www.coalalife.com och se YouTube-filmen om Coala Heart Monitor https://youtu.be/o_8axAVqnkc

Vem är du?

Tjänsten passar dig som vill arbeta med ny teknik i vårdens framkant och utveckla framtidens eHälso-lösningar i nära samverkan med läkare och forskare och med passion för att utveckla och effektivisera hjärtvården. 

Customer Experience Manager

Huvudsakliga ansvarsområden

Du kommer att driva projekt mot vårdgivare, för att öka och utveckla användningen av Coala’s professionella Heartmonitor Pro-lösning och för att skapa den ultimata, långsiktiga kundupplevelsen.

  • Du kommer primärt arbeta med användarutbildning, demonstrationer och implementera Coala Care systemet hos vårdgivare, både privata och offentliga 

  • Ansvara för hanteringen av Coala Life´s befintliga kundbas

  • Ansvara för kundsupport både i forskningsprojekt och hos befintliga kunder

  • Ansvara för att driva kundaktiviteter hela vägen från idéstadiet till implementation och uppföljning.

Det här erbjuder vi dig


Vi erbjuder dig en utmanande roll i en organisation med högt i tak. Du får möjlighet att i samarbete med säljare och produktutvecklare ta fram strategier och planer för att öka kundnöjdhet och försäljning men också för att minska churn. Du bidrar i rollen med kreativitet, affärssinne, kundfokus och struktur.

Du är med och säkerställer att Coala agerar utifrån insikter och bearbetar kunder på rätt sätt, vid rätt tillfälle och med rätt budskap. 

 

Önskad erfarenhet och egenskaper

Vi söker dig med driv, analytisk förmåga och som arbetat i vården under några år, gärna som sjuksköterska, och som nu vill utvecklas vidare inom kundvård, projektledning och försäljning. 

Vidare är det viktigt att du är initiativrik, ansvarstagande och kan samarbeta med andra.

Erfarenhet av att identifiera förbättringsområden, agera proaktivt och tänka utanför boxen är ett plus.

Placeringsort

Tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm och innebär regelbundet resande till kunder runt om i Sverige.

Johan Walde

+46 (0) 761 87 06 12

Torbjörn Ströberg

+46 (0) 703 77 87 74