Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Key Account Manager Uro-onkologi Stockholm

Rekrytering Försäljning Läkemedel

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Ipsen, Institut Produits Synthèse, söker nu en Key Account Manager inom Uro-onkologi med placering i Stockholm / Mälardalsområdet. Du blir ansvarig i din region för försäljning av och aktiviteter för läkemedlet Pamorelin(triptorelin) för behandling av lokal avancerad hormonberoende prostatacancer och hormonberoende spridd prostatacancer. Pamorelin används också för behandling av lokaliserad högrisk- eller lokalt avancerad hormonberoende prostatacancer i kombination med strålbehandling. Produkten och företaget är välkända i hela Norden hos urologer som är den primära kundgruppen.

Din profil

Som person är du drivande, ansvarstagande, initiativrik och innovativ. Vidare är du trygg och prestigelös. Du har lätt att skapa förtroende och är duktig på att kommunicera. Du trivs bäst utan detaljstyrning och är bekväm med att arbeta självständigt med att skapa, implementera och följa upp. Utvecklingsmöjligheterna i företaget är goda.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning och god datorvana (Office-paketet).  Det är absolut en fördel om du har en bakgrund inom terapiområdet och ett aktuellt nätverk bland urologerna.

Lämplig bostadsort

Distriktet omfattar halva Sverige från Stockholm och norrut. Lämplig bostadsort är  Stockholm/ Mälardalsområdet.

Om detta låter intressant för dig är du varmt välkommen att ladda upp ditt cv härintill och ringa eller mejla oss ett par rader så berättar vi mer.

Leif Olsson

+46 (0) 706 99 47 80

Torbjörn Ströberg

+46 (0) 703 77 87 74