Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Nordisk Marknads- och Försäljningschef Uro-onkologi

Stockholm/ Mälardalsområdet

Nordisk Marknads- och Försäljningschef Uro-onkologi

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Ipsen, Institut Produits Synthèse, söker nu en Nordisk Marknads- och Försäljningschef inom Uro-onkologi. Du blir dessutom ansvarig för läkemedlet Pamorelin(triptorelin) för behandling av lokal avancerad hormonberoende prostatacancer och hormonberoende spridd prostatacancer. Pamorelin används också för behandling av lokaliserad högrisk- eller lokalt avancerad hormonberoende prostatacancer i kombination med strålbehandling. Produkten och företaget är välkända i hela Norden hos urologer som är den primära kundgruppen.

Din profil

Som person är du drivande, ansvarstagande, initiativrik och innovativ. Vidare är du trygg och prestigelös. Du har lätt att skapa förtroende och är duktig på att kommunicera. Du trivs bäst utan detaljstyrning och är bekväm med att arbeta självständigt med att skapa, implementera och följa upp. Du tycker mycket om leda och utveckla personal och att resa i tjänsten. Möjligheten till lokal eller internationell karriär är stor, varför vi söker dig som söker spännande utmaningar.

Din bakgrund

Du har en akademisk utbildning och god datorvana (Office-paketet).  Det är absolut en fördel om du har en bakgrund inom terapiområdet men din personlighet är viktigare. Några års erfarenhet som Produktchef samt flera år i personalledande befattning kan vara en lämplig bakgrund.

Lämplig bostadsort

Det är en fördel att du bor i Stockholm/ Mälardalsområdet.

Om detta låter intressant för dig är du varmt välkommen att ladda upp ditt cv härintill och ringa eller mejla oss ett par rader så berättar vi mer.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Leif Olsson

+46 (0) 706 99 47 80

Torbjörn Ströberg

+46 (0) 703 77 87 74