Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Nordisk Marknadskoordinator

Stockholm

Rekrytering Marknadskoordinator Läkemedel

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Nu söker vi en initiativrik och driven Nordisk Marknadskoordinator åt en av våra uppdragsgivare, ett snabbväxande internationellt bioteknik- och läkemedelsföretag inom rare disease och speciality care med nordiskt huvudkontor i norra Stockholmsområdet.

Rollen:

Som Nordisk Marknadskoordinator kommer du att vara spindeln i nätet och ge support till  marknadsavdelningen. Du kommer att  ha en viktig roll i framtagandet av promotionmaterial och genomförandet av centrala marknadsinitiativ. Du kommer att koordinera  aktiviteter gentemot bl a reklam- och produktionsbyråer, översättningsbyråeer och eventföretag. Målet är att bidra en smidigt och effektivt fungerande marknadsavdelning med ett gott samarbetsklimat.

Du rapporterar till den Nordiska Marknadschefen och samarbetar nära med det nordiska marknadsteamet den nordiska säljkoordinatorn.

Dina personliga profil:

Till rollen som Nordisk Marknadskoordinator söker vi en handlingskraftig och stabil person som är duktig på att nätverka och arbeta konstruktivt i team. Du tycker om att ha ordning och reda och har ett gott omdöme. Du tycker om att ta ansvar och arbeta på nya sätt och är en duktig kommunikatör i tal och skrift på svenska och engelska.

Förmodligen har du arbetat några år inom läkemedelsindustrin och är väl bevandrad i det etiska regelverket LER. Har du nordisk erfarenhet är det en fördel men inget krav.

Företagets kultur:

Företaget kännetecknas av en inkluderande kultur med högt i tak. Man hugger i och hjälper varandra, drar åt samma håll och har roligt under resans gång.

Praktikaliteter:

Som Nordisk Marknadskoordinator är du placerad på kontoret just norr om Stockholm och arbetar heltid under normala kontorstider.

Johan Walde

+46 (0) 761 87 06 12

Ann-Katrin Broman

+46 (0) 707 55 50 94