Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Senior Medical Advisor CV

Rekrytering läkemedel

Vi söker en Senior Medical Advisor som ska arbeta inom det kardiovaskulära området till en av världens största biotechbolag med en mycket intressant pipeline inom terapiområdet och nära förestående lanseringar. Det nordiska huvudkontoret är placerat i Stockholm.

Som Medical Advisor kommer du att ha det medicinska och vetenskapliga ansvaret och leda och utveckla de medicinska strategierna inom CV för företaget. Att leda arbetet med advisory boards, samarbetet med KOLs och ge råd till prövarinitierade studier är också viktiga ansvarsområden.

Tjänsten är bred och du kommer att vara involverad i tvärfunktionella sammanhang där samarbetet i Brand Team och Market Access är av stor vikt.

Du bör vara läkare med specialistexamen inom kardiologi alt. internmedicin (vaskulär medicin) eller ha en forskarbakgrund med PhD inom terapiområdet. För att trivas i denna roll bör du uppskatta att knyta externa kontakter och samverka med företagets övriga avdelningar. Du är van vid att ta initiativ, arbeta självständigt men också vara del i ett team. Utvecklingsmöjligheter finns.

Hör av dig  så berättar vi gärna mer! Ladda gärna ner din ansökan.

Ann-Katrin Broman

+46 (0) 707 55 50 94