Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Systemutvecklare

Rekrytering medicinteknik

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

H&P Search & Interim söker nu en erfaren Systemutvecklare  åt vår uppdragsgivare Gyros Protein Technologies, med kunskap och tidigare erfarenhet av immunologi och produktutveckling av kit baserade på immunoassays för att stärka upp teamet inom Forskning & Utveckling.

Rollen som Systemutvecklare

Som systemutvecklare på GTP i Uppsala kommer du att arbeta tvärfunktionellt med hela utvecklingsprocessen, dvs med design, prototyputveckling, testning samt produktvård. Våra system är komplexa konstruktioner med rörelsemekanik med hög precision och tillförlitlighet, optik, elektronik som skall fungera med immunokemi och mjukvaror. Din roll kommer att bestå i att ta fram nya lösningar eller lösa problem, du kommer även att få jobba med kravställning och testning. Du kommer även att kunna påverka företagets framtida produktutveckling genom att delta i affärsutvecklingsprocessen. Arbetet sker i huvudsak i team och du har kontakter med de flesta avdelningar i företaget.

Kvalifikationer som Systemutvecklare

Vi ser helst att du har högskoleutbildning civilingenjör eller disputerad. Inriktningen är mindre viktig då vi tror att din personlighet och ditt teknikintresse är det som är viktigast.  Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna inom området Life Science där du arbetat med utveckling av Medical devices eller analysinstrument. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska. All dokumentation sker på engelska och viss kontakt med utländska kunder förekommer. Vi ser helst att du bor i Uppsala eller närområdet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och kvalitetsfokus. Du har en god analytisk förmåga, ser sammanhang och kan lösa problem som uppstår. För att fungera i teamet måste du även vara kommunikativ och social. Eftersom dokumentation är en viktig del i arbetet måste du ha en känsla för detta och kunna uttrycka dig tydligt i skrift på engelska.

Om företaget

Gyros Protein Technologies är en ledande leverantör av immunoassaysystem och peptidsyntesinstrument. Våra produkter används främst av företag som utvecklar och tillverkar proteinläkemedel. Kunderna finns över hela världen och produkterna används från tidig fas till kliniska studier fas IV. Vi utvecklar, producerar, marknadsför och säljer en analysplattform, Gyrolab, för automatiserade immunoassays med en unik och innovativ mikrofluidikteknik baserad på CD-skivor. Gyrolab är en öppen plattform men även ready-to-use immunoassaykits erbjuds och för närvarande finns kit för CHO-HCP, HuIgG, Protein A och Generic PK/TK. Gyros Protein Technologies har över 100 anställda, med cirka 40 personer på kontoret i Uppsala där utvecklingen av immunoassaykit och system sker. Företaget ägs av Sjätte AP-fonden (AP6) och Ampersand Capital Partners. För ytterligare information, se www.gyrosproteintechnologies.com

Leif Olsson

+46 (0) 706 99 47 80

Torbjörn Ströberg

+46 (0) 703 77 87 74