Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Team and Customer Engagement Lead Oncology

Stockholm

Rekrytering Läkemedel

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

I nära samverkan med vår uppdragsgivare Amgen (www.amgen.se) söker vi nu en Team and Customer Engagement Lead Oncology att leda och utveckla fältteamen inom onkologi och hematologi i Sverige.

Rollen

I rollen som Team and Customer Engagement Lead Oncology rapporterar du till Senior Business Unit Manager Oncology Sweden. Du har fem direktrapporter. Dessa är företagets territory managers inom onkologi och hematologi vilka fokuserar sitt arbete på prioriterade sjukhus/kliniker.

Ansvarsområden

Huvuduppdraget i rollen som Team and Customer Engagement Lead Oncology är att maximera intäkter och marknadsandelar för företagets produkter inom onkologi och hematologi i Sverige. En mycket viktig del av detta uppdrag  är att vara ansvarig i Sverige och även “single point of contact” gentemot huvudkontoret för införandet av den nya arbetsmodellen Accelerated Customer Engagement (ACE) med bl a en genomgripande digital transformering som en del av arbetet.

Profil

Vi söker dig som är en stark, innovativ och  framåt förändringsledare som lockas av utmaningar. Du har ett stort intresse både för affärers och människors utveckling och kan vara både tuff och snäll beroende på vad situationen kräver. Du är en god teamledare och -spelare och är duktig på att övertyga och kommunicera.

Johan Walde

+46 (0) 761 87 06 12

Leif Olsson

+46 (0) 706 99 47 80