Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Territory Manager Syd Respiratory-Diabetes

Skåne

Rekrytering läkemedel Skåne

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni klicka här eller ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

I samarbete med en av våra uppdragsgivare, ett ledande och snabbväxande europeiskt och globalt läkemedelsföretag med svenskt huvudkontor i Stockholm, söker vi nu rätt person till en tjänst som Territory Manager Syd Respiratory-Diabetes.

Ansvarsområde och arbetssätt:

Som Territory Manager Syd Respiratory-Diabetes ansvarar du för kundbearbetningen inom ett litet distrikt bestående av västra och södra Skåne. Ditt huvudfokus avseende terapiområde kommer att vara respiratory, men även diabetes ingår. Du ansvarar för kundnivån från förskrivare till expertgrupper. Arbetssättet präglas av ett modernt key account manager- tänkande.

Dina huvudkunder som Territory Manager Syd Respiratory-Diabetes är ett antal utvalda accounts där målsättningen är att förbli eller bli preferred partner inom aktuella terapiområden. Du kommer att arbeta mycket i projektform tillsammans med dina kunder och dina tre teamkollegor i distrikt Syd.

Din profil:

Till rollen som Territory Manager Syd Respiratory-Diabetes  söker vi dig som är en god nätverkare och projektledare. Du är trygg, lyssnande, smidig, strategisk och innovativ med ett gott omdöme. Du arbetar systematiskt och teamorienterat och är bra på att verkligen genomföra dina planer och projekt. Det är mindre viktigt med rätt terapiområdesbakgrund än att du har rätt personlighet, kompetenser och mindset.

Lämplig bostadsort:

Du bor idag någonstans inom distriktet.

Hur ansöker man?

Du ansöker genom att ladda upp ditt cv här intill samt skriva en rad till på mejlen eller ringa upp oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Johan Walde

+46 (0) 761 87 06 12

Leif Olsson

+46 (0) 706 99 47 80