The position is filled

Rekrytering brand manager läkemedel
Brand Lead Respiratory-Immunology Nordics-Baltics

För uppdragsgivares räkning, ett ledande europeiskt och globalt läkemedelsföretag, söker vi nu en Brand Lead Respiratory-Immunology Nordics-Baltics.

Rollen

Syftet med rollen som Brand Lead Respiratory-Immunology Nordics-Baltics är att vara strategisk ledare för en lansering för ett nytt biologiskt läkemedel för behandling av svår astma i Norden/Baltikum.

Din profil

För att lyckas i rollen som Brand Lead Respiratory-Immunology Nordics-Baltics bör du ha en god strategisk förmåga och helhetssyn. Du bör vara en välstrukturerad person med ett eget driv och en god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Dessutom bör du vara en trygg person och relationsbyggare med goda ledar- och projektledaregenskaper och vara öppen för förändring och innovation. Du vill vinna och har en hög arbetskapacitet. Det är en stor fördel om du har tidigare lanseringserfarenhet från specialistläkemedel och har erfarenhet från nordiskt arbete. Tidigare erfarenheter från respiratory-området och gärna även immunologi/biologiska läkemedel är meriterande.

Anställning och bostadsort

Du kommer att rapportera till Head of Immunology Nordics/Baltics och kommer att ingå i den nordisk baltiska ledningsgruppen inom immunologi. Du kommer att ha täta kontakter både med europeiska och globala produktteamen liksom med de olika nordiska ländernas produktansvariga. Du bör därför uppskatta att resa i tjänsten.

 

Om detta låter intressant, hör av dig till oss redan idag för mer information. Alternativt söker du tjänsten direkt genom att ladda du upp ditt cv härintill och maila oss en rad.

Varmt välkommen!