The position is filled

Rekrytering läkemedel
Brand Manager Rheumatology

Åt en av våra kunder, ett globalt biotech- och specialistläkemedelsföretag med svenskt huvudkontor i Stockholm, söker vi nu en Brand Manager Rheumatology för den svenska marknaden.

Som Brand Manager Rheumatology kommer du att ansvara för en nylansering inom indikation RA. Lansering av Ytterligare  indikationer planeras längre fram.

I rollen som Brand Manager Rheumatology  leder du det tvärfunktionella lanseringsteamet, Du är en naturlig och välorganiserad informell ledare och har en god förståelse för vad som krävs för att lyckas med en lansering i en modern market accessmiljö. Det är en fördel men inget krav om du har erfarenhet från terapiområdet.

Du är en operativ person som är bra på att få saker ur händerna. Du är duktig på att omsätta globala strategier och andra marknaders goda initiativ till svensk verklighet. Det är även en klar merit om du är har intresse för och erfarenhet från “multi-channel marketing”.

Du rapporterar fill affärsområdeschefen för immunologi och tjänsten är placerad i Stockholm. Därför är det en fördel om du bor i närområdet.

Om detta låter lockande, hör av dig till oss idag för mer information eller anmäl ditt intresse direkt genom att ladda upp ditt cv här och skriva en rad till oss via mejl.

Varmt välkommen!