The position is filled

Rekrytering Customer Solutions Manager - Affärsutvecklare
Customer Solutions Manager – Affärsutvecklare

För uppdragsgivares räkning, ett ledande globalt specialistläkemedelsföretag med nordiskt huvudkontor i Stockholmsområdet söker vi nu en Customer Solutions Manager – Affärsutvecklare.

Rollen

Syftet med rollen som Customer Solutions Manager – Affärsutvecklare är att agera som affärsutvecklare inom företaget. Exempel kan vara att i samverkan med de olika produktteamen identifiera, prioritera, initiera och leda samverkansprojekt med vårdgivare och deras uppdragsgivare.

Din profil

För att lyckas i rollen som Customer Solutions Manager – Affärsutvecklare bör du vara en driven projektledare med god insikt om förhållanden och trender inom svensk sjukvård.

Din bakgrund

Lämplig bakgrund är universitetsutbildning inom vetenskap, ekonomi eller bioentreprenörskap i kombination med ett par år som konsult eller projektledare inom läkemedel/medicinteknik eller annan vård-/sjukvårdsrelaterad verksamhet.

Bostadsort

Lämplig bostadsort är Stockholm då företagets svenska huvudkontor är beläget här.

Ansökan

Om rollen som låter intressant före dig, hör av dig till oss redan idag för mer information. Alternativt söker du tjänsten direkt genom att ladda du upp ditt cv härintill och maila oss en rad.

Varmt välkommen!