The position is filled

Rekrytering Fältbaserad Produktchef Onkologi
Fältbaserad Produktchef Onkologi

Åt en av våra uppdragsgivare, ett familjeägt europeiskt läkemedelsföretag med svenskt huvudkontor i Stockholm, söker vi nu en Fältbaserad Produktchef Onkologi. Företaget är ett av de snabbast växande på den svenska läkemedelsmarknaden och med stark forskningsverksamhet inom onkologi.

Om tjänsten

Som Fältbaserad Produktchef Onkologi ansvarar du för en smal portfölj av växande läkemedel inom lungcancerområdet. Du kommer att ha ansvar för såväl den lokala anpassningen av de europeiska produktplanerna som för huvuddelen av fältarbetet. Såväl kostnads- som försäljningsbudgeten ingår i ditt ansvarsområde. Din närmaste medarbetare kommer att vara den medicinske rådgivaren som du kommer att ha ett tätt samarbete med.

Din profil

Som person är du drivande, självgående, ansvarstagande, initiativrik och innovativ. Du har lätt att skapa förtroende och är duktig på att kommunicera såväl internt inom företaget som med olika typer av kunder och beslutsfattare. Du är rak, ärlig, tydlig och utmanande. Du trivs bäst utan detaljstyrning och är bra på att prioritera det som verkligen gör skillnad. Du älskar att arbeta ute hos kund och tycker om att resa i tjänsten. Även om du vill arbeta som produktchef är det viktigt för dig att få fortsätta att arbeta på fältet nära kunderna.

Din bakgrund

Du har någon form av akademisk utbildning inkl IHM och god datorerna (Office-paketet) Det är en fördel men inget krav att du har en bakgrund inom terapiområdet. Personligheten är viktigare. Några års erfarenhet från läkemedelsindustirin, gärna i en avancerad sälj-/KAM-tjänst kan vara en lämplig bakgrund.

Lämplig bostadsort

Det är en fördel men inget absolut krav att du bor i Stockholm/Mälardalsområdet.

Om framtiden

Förtaget satsar en stor del av sin forskning inom onkologiområdet och flera nya lanseringar är planerade de kommande åren.

Om företaget

Förtaget arbetar aktivt med sina värderingar. Som familjeägt företag har man ett långsiktigt synsätt. Man har en låg personalomsättning.  Medarbetarna är passionerade för sitt arbete och månar mycket om varandra som kollegor och människor.

Om detta låter intressant för dig är du varmt välkommen att ladda upp ditt cv härintill och ringa eller mejla oss ett par rader så berättar vi mer.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!