The position is filled

Rekrytering läkemedel
Market Access Manager Nordic

Åt en av våra uppdragsgivare söker vi nu en Market Access Manager Nordic. Företaget är ett snabbväxande internationellt företag inom specialistmedicin och särläkemedel.

Ansvarsområden

I rollen som Market Access Manager Nordic är du brett ansvarig för market access-frågor. Stort fokus ligger på  upphandlingar/anbud (tender) och prissättning (pricing) på nordisk basis. Ca hälften av företagets affär går via upphandlingar. I detta ingår även att ge key account managers vetenskapligt stöd i diskussionen med beslutsfattare på bl a upphandlingsenheter.

Bakgrund

Din utbildningsbakgrund bör därför vara vetenskaplig. Det är även en stor fördel om du har ett par års erfarenhet av market access arbete i någon form, gärna inom särläkemedel,  och vill fortsätta utveckla dig åt detta håll.

Personlig profil

Som person är du prestigelös. Du har en stark entreprenörsanda och ett bra helikopterperspektiv/strategisk blick. Du tycker om att arbeta i tvärfunktionella team.

Placering

Tjänsten som Market Access Manager Nordic är placerad på nordiska huvudkontoret just norr om Stockholm och innebär ett visst men begränsat resande.

Rollen rapporterar till medicinska direktören.

Kontakta oss

Om detta låter intressant, hör av dig till oss idag för mer information eller ansök direkt genom att ladda upp ditt cv härintill och mejla en rad till oss.

Varmt välkommen!