The position is filled

Rekrytering medical advisor
Medical Advisor Kliniska Prövningar

Åt vår uppdragsgivare, ett ledande europeiskt och globalt läkemedelsföretag med svenskt huvudkontor i Stockholm söker vi nu en Medical Advisor Kliniska Prövningar.

Om tjänsten

Som Medical Advisor Kliniska Prövningar arbetar du fokuserat med kliniska prövningar inom terapiområdena Onkologi, Immunologi, MS, Vacciner, CV och Diabetes i Norden och Baltikum. Företaget bedriver flertalet omfattande kliniska prövningar från Fas I till sena observationsstudier i egen regi över hela regionen och befinner sig i ett expansivt skede, där man som Medical Advisor ges möjlighet att vara med och forma och påverka de tidiga utvecklingsprogrammen.

Arbetsuppgifter

Som Medical Advisor Kliniska Prövningar kommer du bl a att ha följande arbetsuppgifter:

  • Input på utvecklingsprogram eller enskilda studier
  • Feasibility studier och Pre assessments
  • Site selections, Site initiations och Investigator meetings
  • Medicinsk support till studieteamen

I rollen kommer du interagera med Country Team Managers, europeiska och/eller globala funktioner samt med de olika Business Units.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från läkemedelsbranschen och idag arbetar som läkare, gärna inom hematologi eller onkologi, eller dig som är disputerad och arbetar inom Medical Affairs. Extensiv erfarenhet av kliniska prövningar är en förutsättning för framgång.

Vi söker dig som är öppen, drivande och utåtriktad. För att trivas i denna roll bör du uppskatta att knyta externa kontakter, samverka med kliniker och med företagets olika avdelningar. Du är van vid att ta initiativ, arbeta självständigt men också vara del i ett team. Vidare bör du vara pedagogisk och gilla administration. Goda utvecklingsmöjligheter finns som specialist eller på global basis, beroende på vad just du vill!

Placering

Tjänsten som Medical Advisor Kliniska Prövningar är placerad vid det svenska huvudkontoret i Stockholm och det är en stor fördel om du bor i Stockholmsregionen.

Nästa steg

Hör av dig, så berättar vi gärna mer! Skicka oss din ansökan via mail så snart som möjligt, då ansökningar behandlas löpande. Varmt välkommen!