The position is filled

Nationell Market Access Manager Onkologi - Interim
Nationell Market Access Manager Onkologi – Interim

Vi söker just nu en Nationell Market Access Manager till ett internationellt och i grunden familjeägt läkemedelsföretag vars långsiktiga vision är att erbjuda banbrytande medicinska lösningar för svårt sjuka patienter. Det svenska huvudkontoret ligger i Stockholm.

Tjänsten är initialt på konsultbasis under 12 månader och kan förlängas alternativt övergå i en tillsvidareanställning.

Ansvarsområden

I rollen som Market Access Manager Onkologi är du brett ansvarig för market accessfrågor. Stort fokus ligger nu på introduktionen av ett nytt banbrytande cancerläkemedel där prisförhandlingar med landstingen utgör en viktig del i arbetet, liksom kontakt med ledande beslutsfattare med påverkan på Svensk cancersjukvård.  Du ansvarar också för löpande upphandlingar som berör företagets portfölj inom onkologi samt att ge key account managers stöd i budgetdiskussioner med verksamhetschefer och medicinskt ansvariga.

Bakgrund

Du bör ha bred erfarenhet av market accessarbete inklusive  läkemedelsupphandlingar. Har du arbetat inom onkologi och har ett för tjänsten relevant nätverk är det meriterande.

Personlig profil

Du har en stark entreprenörsanda och är en god kommunikatör. Du är prestigelös, strategisk och en teamspelare som motiveras av samverkan med vårdens beslutsfattare.

Placering

Tjänsten som Nationell Market Access Manager Onkologi är inte Stockholmsbaserad, men regelbunden närvaro på huvudkontoret bör tas i beaktande.

Rollen rapporterar till Head of Health Policy and Market Access.

Kontakta oss

Om detta låter intressant, hör av dig till oss idag för mer information eller ansök direkt genom att ladda upp ditt cv härintill och mejla en rad till oss.

Varmt välkommen!