Rekrytering Läkemedel
Team and Customer Engagement Lead Oncology

I nära samverkan med vår uppdragsgivare Amgen (www.amgen.se) söker vi nu en Team and Customer Engagement Lead Oncology att leda och utveckla fältteamen inom onkologi och hematologi i Sverige.

Rollen

I rollen som Team and Customer Engagement Lead Oncology rapporterar du till Senior Business Unit Manager Oncology Sweden. Du har fem direktrapporter. Dessa är företagets territory managers inom onkologi och hematologi vilka fokuserar sitt arbete på prioriterade sjukhus/kliniker.

Ansvarsområden

Huvuduppdraget i rollen som Team and Customer Engagement Lead Oncology är att maximera intäkter och marknadsandelar för företagets produkter inom onkologi och hematologi i Sverige. En mycket viktig del av detta uppdrag  är att vara ansvarig i Sverige och även “single point of contact” gentemot huvudkontoret för införandet av den nya arbetsmodellen Accelerated Customer Engagement (ACE) med bl a en genomgripande digital transformering som en del av arbetet.

Profil

Vi söker dig som är en stark, innovativ och  framåt förändringsledare som lockas av utmaningar. Du har ett stort intresse både för affärers och människors utveckling och kan vara både tuff och snäll beroende på vad situationen kräver. Du är en god teamledare och -spelare och är duktig på att övertyga och kommunicera.

Bostadsort

Din bostadsort är lämpligen i Stockholmsområdet.

Ansökan

Intervjuerna för denna rekrytering  kommer att inledas omedelbart så om du känner att detta är rätt utmaning för dig är du varmt välkommen att höra av dig redan idag. Ring eller mejla oss och ladda gärna upp ditt cv via hemsidan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Johan Walde
+46 (0) 761 87 06 12
Leif Olsson
+46 (0) 706 99 47 80