The position is filled

Rekrytering läkemedel
Två Medical Science Liaisons Stockholm / Östra Mellansverige

Till vår uppdragsgivare, ett ledande europeiskt och globalt läkemedelsföretag med skandinaviskt huvudkontor i Stockholm söker vi nu två Medical Science Liaisons.

Om tjänsten

Företaget har specialistläkemedel inom ett flertal terapiområden och denna position är placerad inom det innovativa kardiovaskulära området. En stor studie har nyligen presenterats med mycket positiva resultat för bolagets huvudprodukt och man utökar nu den vetenskapliga organisationen.

Arbetsuppgifter

Dina viktigaste arbetsuppgifter kommer att vara:

Bygga långsiktiga relationer med läkare och opinionsledare, företrädesvis kardiologer och kärlkirurger, genom att presentera och diskutera vetenskapliga data.

Delta i advisory boards, symposier och andra medicinska konferenser.

Vara vetenskapligt stöd i lokala brand-team.

Vem söker vi?

Önskade kvalifikationer för denna roll är naturvetenskaplig bakgrund, gärna disputerad och med kunskap inom CV-området. Meriterande är arbetserfarenhet från läkemedelsindustrin.

Som person uppskattar du att skapa och utveckla relationer, presentera vetenskapliga resultat och samverka med företagets övriga avdelningar. Du är van vid att ta initiativ, arbeta självständigt men också vara del i ett team.

Placering

Rollerna är fältbaserade och lämplig bostadsort för den ena av de två MSLerna är Stor-Stockholm och för den andra östra Mellansverige.

Nästa steg

Hör gärna av dig så berättar vi mer! Välkommen att ladda ner ditt CV.