Free sketch of your website? Try it out on Weblify.se

Om oss

100 procent fokus på life science i Norden

läkemedel, bioteknik, medicinteknik och relaterade verksamheter

Gedigen erfarenhet och brett kontaktnät

H&P Search and Interim AB är ett företag med gedigen erfarenhet från såväl rekrytering (Search)  som bemanning med konsulter (Interim). Vi fokuserar till 100 procent på life science i Norden: läkemedel, bioteknik, medicinteknik och relaterade verksamheter. Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom om förändringar på marknaden. Våra medarbetare har själva medicinsk, naturvetenskaplig och ekonomisk bakgrund samt stor erfarenhet av eget ledarskap på alla nivåer.

H&P Search & Interim AB bildades i början av 2015 då Gabrielle Hultman och Ann-Katrin Broman, tidigare partners i Haeger & Partner Rekrytering HB och H&P Bemanning AB slog sig ihop med Johan Walde, tidigare Affärsområdesdirektör hos Pfizer AB. I mitten av 2017 expanderade H&P Search & Interim AB då Torbjörn Ströberg och Leif Olsson anslöt sig till företaget som rekryteringskonsulter och fullvärdiga partners.

Samtliga nivåer och områden inom företaget

H&P Search & Interim är specialister på rekrytering (Search) och bemanning med konsulter (Interim) på samtliga nivåer och områden inom företaget. Vi hjälper uppdragsgivare att hitta rätt medarbetare och konsulter inom t ex marknad och försäljning, market access, medical, clinical och regulatory affairs, logistik och distribution mm.

Vår långa erfarenhet och breda kunskap inom life science gör att vi har en god uppfattning om våra kandidater, deras utveckling och potential. Vi kan tidigt identifiera personer med förutsättningar att nå nya positioner.