Vi kan den Nordiska Life Science-marknaden

För att lyckas med rekrytering och bemanning inom Life Science krävs förståelse och kunskap om branschen.

Anställda - H&P - Search & Interim

Gedigen erfarenhet och brett kontaktnät

H&P Search and Interim AB är ett företag med gedigen erfarenhet från såväl rekrytering som bemanning.  Vi fokuserar till 100 procent på Life Science i Norden: läkemedel, bioteknik, medicinteknik och relaterade verksamheter.

Vi har ett brett kontaktnät och god kännedom om förändringar på marknaden. Våra medarbetare har själva medicinsk, naturvetenskaplig och ekonomisk bakgrund samt stor erfarenhet av eget ledarskap på alla nivåer.

H&P Search & Interim AB bildades i början av 2015 då Gabrielle Hultman och Ann-Katrin Broman, tidigare partners i Haeger & Partner Rekrytering HB och H&P Bemanning AB slog sig ihop med Johan Walde, tidigare Affärsområdesdirektör hos Pfizer AB .

I mitten av 2017 expanderade H&P Search & Interim AB då Torbjörn Ströberg och Leif Olsson anslöt sig till företaget som rekryteringskonsulter och fullvärdiga partners.

Samtliga nivåer och områden inom företaget

H&P Search & Interim rekryterar och bemannar på samtliga nivåer och områden inom företaget. Vi hjälper uppdragsgivare att hitta medarbetare och konsulter inom t ex marknad och försäljning, market access, medical, clinical och regulatory affairs, logistik och distribution mm.

Vår långa erfarenhet och breda kunskap inom Life Science gör att vi har en god uppfattning om våra kandidater, deras utveckling och potential. Vi kan tidigt identifiera personer med förutsättningar att nå nya positioner.