Så här arbetar vi med tidsbegränsade uppdrag – Interim

Det finns många skäl till att vilja arbeta som konsult med tidsbegränsade uppdrag och det kan även vara det perfekta sättet att komplettera ditt CV och ta nästa steg i karriären.

Anställd hos H&P Search & Interim

Som konsult på H&P Search & Interim kan du antingen vara permanent anställd eller anställd under en begränsad tid. Våra anställningsvillkor är generösa och fullt jämförbara med dem som du får som fast anställd på ett av våra uppdragsföretag. Det är också viktigt för oss att hitta bra och utvecklande arbetsplatser till våra anställda.

Vi coachar dig hela vägen

Bemanningsprocessen skiljer sig från rekryteringsprocessen främst genom att den är betydligt snabbare. Som kandidat till något av våra uppdrag får du ändå löpande information, både om tjänstens innehåll och om hur det går för dig som sökande. Självklart håller vi hårt på sekretessen och visar endast med ditt godkännande ditt CV för en potentiell uppdragsgivare. Våra medarbetare har lång erfarenhet av bemanning av tidsbegränsade uppdrag och coachar dig både genom själva processen och när du väl är på plats i din nya roll. Hör gärna av dig för råd och tips på vägen i din karriär.

Enkelt att byta

Vi gör det enkelt för dig att byta arbetsgivare från oss till uppdragsgivaren om ni båda skulle vilja det efter en tid