Produktspecialist

Medidyne

Produktspecialist

Medidyne är en dynamisk verksamhet som arbetar med försäljning av medicinteknisk utrustning till sjukvården. De primära arbetsområdena är akutmedicin, anestesi, intensivvård och kardiologi. Till det svenska säljteamet söker vi nu en Produktspecialist med placeringsort i södra Sverige.

Du har här chansen att bli en del av ett expansivt företag med stark teamkänsla där du får arbeta med marknadsledande och högkvalitativa produkter och lösningar för akut- och intensivvård!

Om tjänsten

I rollen som Produktspecialist ansvarar du för försäljningen av medicintekniska produkter ifrån ZOLL, världens största producent av defibrillatorer. I ansvarsområdet ingår även AirTraq, Archeon och QinFlow’s medicintekniska produkter mot det professionella sjukvårdssegmentet. Du kommer ingå i team med positiva och erfarna kollegor och rapportera till den svenska VDn. Din säljregion innefattar hela Sverige så du ska ha möjlighet och vilja att resa i tjänsten. Vi tänker oss att du bor i södra Sverige men även annan bostadsort är möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

·     Driva försäljningen i ditt distrikt och arbeta mot uppsatta försäljningsmål

·     Kartlägga och bearbeta nya kunder samt utveckla och bibehålla befintliga kunder

·     Förbereda inför och vara delaktig i upphandlingar

·     Ansvara för utbildningar av kunder

·     Delta på seminarier, mässor och utställningar

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som har ett stort intresse av medicintekniska produkter samt drivs av att sälja och ge god service. Du är ansvarstagande, självgående och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du har en positiv attityd, är social och har en god förmåga att skapa relationer. Du är en teamspelare och har lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:

·     Klinisk kunskap och erfarenhet inom ambulanssjukvård, anestesi/intensivvård, alternativt inom akutsjukvård

·     Erfarenhet som säljare/produktspecialist inom den medicintekniska branschen

·     Förmåga att uttala dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska

·     Giltigt B-körkort

Om Medidyne

Verksamheten startade 2006 och är en del av en Nordisk företagsgrupp med moderbolag i Danmark. Vi är 10 svenska medarbetare, med ytterligare direkta medarbetare i Danmark som sköter lager, ekonomi, ordermottagning etc.

2002 startades den Danska verksamheten, 2007 startades den Norska verksamheten och 2012 startades den Finska verksamheten.

Idag är vi totalt ca 70 medarbetare och inkluderar en Nordisk serviceorganisation med 7 tekniker, varav 2 baserade i Sverige.

Vår affärsidé är att förse den svenska sjukvårdsmarknaden med produkter och lösningar för akut- och intensivvård av hög kvalitet. De produkter vi representerar skall leda utvecklingen till förbättrad sjukvård med ökad överlevnad som den viktigaste målsättningen.

Vi har definierat tre grundläggande värden som speglar vårt dagliga arbete: 

· Engagemang

· Professionalism

· Ansvarskänsla

Genom dessa värden hoppas vi att vi kan göra skillnad.

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medidyne med H&P Search & Interim.

Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV via knappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Karin Tomin, Karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, Torbjorn.Stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774