Sales Manager Sweden

Secma

Secma är exklusiv representant för en rad världsledande tillverkare av medicinska produkter för hälso- och sjukvårdssektorn och verkar på den danska, svenska, norska och holländska marknaden. Vi är en av de ledande leverantörerna av patientnära ultraljudskanners, utrustning för luftvägshantering samt medicinteknisk testutrustning. Vi erbjuder endast högkvalitativa produkter som är CE godkända och användarvänliga. Secma är ett utbildningsfokuserat specialistföretag med stor förståelse för kundens kliniska behov. Secma strävar alltid efter att leverera värdeskapande rådgivning till våra kunder, och därmed uppnå ett professionellt samarbete. Secma kännetecknas av kvalitet, kunskap och innovation och det är grunden för allt vi gör. För ytterligare information, se www.secma.seSales Manager Sweden

Du har nu chansen att bli en del av ett medicintekniskt företag som är marknadsledande inom sitt produktområde, patientnära ultraljud. För att ytterligare stärka sin svenska organisation söker nu Secma en Sales Manager till den svenska marknaden. Den primära kundgruppen är personal inom anestesi-, intensiv- och akutsjukvård men man arbetar även med muskoskeletal ultraljudsdiagnostik samt mot privata kunder. Secma kännetecknas av en entreprenörsanda och är ett företag med korta beslutsvägar som möjliggör snabba beslut. Som Sales Manager hos Secma har du personalansvar för det svenska säljteamet och du blir en nyckelperson i vår spännande resa framåt. 

Följande viktiga arbetsuppgifter ingår i ditt ansvar:

 • Leda och coacha det svenska säljteamet
 • Ansvara över försäljningsbudget och prospektering
 • Omsätta och genomföra strategier till rätt prioriterade operativa aktiviteter
 • Operativt säljansvar för eget mindre distrikt
 • Ansvara för upphandlingar och avtal

I rollen som Sales Manager rapporterar du direkt till den svenska VDn som även kommer att coacha och utveckla dig för att du ska kunna prestera optimalt. Vidare har du ett nära samarbete med dina nordiska kollegor samt med våra leverantörer. Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad i antingen Västra Götaland, med tillgång till kontoret i Göteborg, alternativt i området Stockholm/Mälardalen och då utifrån hemmakontor. Tillträde är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som är ambitiös och drivs av att sälja och ge god service. Som ledare vill du arbeta tillsammans med andra så ni tillsammans blir framgångsrika. Du har en vilja att vinna och är både resultat- och lösningsorienterad. Som person har du en hög energi och mycket eget driv. Du trivs i en fri roll med mycket eget ansvar och triggas av att göra affärer och att bygga starka relationer. Som person har du god förmåga att påverka din omgivning och främja nya idéer och tankar. Du har förmågan att inspirera, leda och utveckla andra i din närhet. Du är ansvarstagande, självgående och bra på att planera och strukturera ditt arbete.

Kvalifikationer

 • Vi ser gärna att du har en klinisk bakgrund. Erfarenhet inom ambulanssjukvård, anestesi/IVA/akutsjukvård är meriterande men inget krav.
 • Du ska ha erfarenhet av försäljning av medicintekniska produkter med dokumenterat goda resultat.
 • God kännedom och erfarenhet av offentliga upphandlingar.
 • Tidigare personalansvar är meriterande men inget krav.
 • Stark kommunikativ förmåga och flytande i tal och skrift på både svenska och engelska.
 • Giltigt B-körkort.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Secma AB med H&P Search & Interim. Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev som väl beskriver dina kvalifikationer för rollen, via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Karin Tomin, karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, torbjorn.stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774

Nina Fredriksson, nina.fredriksson@hpsearch.se, tel 0732-438 702