Technical Specialist

Medidyne

Medidyne är en dynamisk verksamhet som arbetar med försäljning av medicinteknisk utrustning till sjukvården. De primära arbetsområdena är akutmedicin, anestesi, intensivvård och kardiologi. Verksamheten startade 2006 och är en del av en nordisk företagsgrupp med moderbolag i Danmark. Idag är vi totalt ca 80 medarbetare och inkluderar en nordisk serviceorganisation med 10 tekniker, varav 2 är baserade i Sverige. Vår affärsidé är att förse den svenska sjukvårdsmarknaden med produkter och lösningar för akut- och intensivvård av hög kvalitet. De produkter vi representerar skall leda utvecklingen till förbättrad sjukvård med ökad överlevnad som den viktigaste målsättningen. Vi har definierat tre grundläggande värden som speglar vårt dagliga arbete; Engagemang, Professionalism och Ansvarskänsla och genom dessa hoppas vi att vi kan göra skillnad. För ytterligare information, se www.medidyne.se

Technical Specialist

Du har här chansen att bli en del av ett expansivt företag med stark teamkänsla där du får arbeta med marknadsledande och högkvalitativa produkter och lösningar för akut- och intensivvård. Som Technical Specialist /Field Service Engineer är du en del av Medidynes nordiska serviceteam och arbetar nära vårt säljteam samt andra delar av den nordiska organisationen. I rollen som Technical Specialist är ditt uppdrag att utföra service och reparationer av medicintekniska produkter samt att supportera vår organisation med teknisk expertis. Du utgår från kontoret i Ängelholm där vår serviceverkstad finns. Du erbjuds här ett arbete med mycket frihet under ansvar där du själv ansvarar för din planering som ger en blandning av kontors- och resdagar. Du rapporterar till nordiska servicechefen som också utgår ifrån kontoret i Ängelholm.

Arbetsuppgifter

 • Förebyggande underhåll av framför allt ventilatorer, defibrillatorer, blod- och vätskevärmare
 • Avhjälpande underhåll / reparationer av ovan nämnda produkter
 • Dokumentation av arbete i CRM-system
 • Kontakt med kunder och tillverkare för tekniska frågor, fel och händelserapportering
 • Support till säljare rörande tekniska frågor
 • Upphandlingsarbete
 • Teknisk utbildning av kunder
 • Supportera de andra nordiska länderna vid större insatser

Din profil och bakgrund

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och som trivs i en varierad och dynamisk roll med stor möjlighet att själv organisera din tid. Du tar ansvar, håller vad du lovar och sätter kunden i centrum. Du är självgående, proaktiv och driven. Som person är du social och utåtriktad med god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra.

Kvalifikationer

 • Teknisk bakgrund inom mekanik eller elektronik
 • Relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll, med fördel ifrån den medicintekniska branschen
 • Erfarenhet ifrån en säljande roll är önskvärt men inget krav

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medidyne med H&P Search & Interim. Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev via knappen nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Karin Tomin, karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, torbjorn.stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774

Leif Olsson, leif.olsson@hpsearch.se, tel 0706-994 780