Servicetekniker för medicintekniska produkter

Secma

Secma är exklusiv representant för en rad världsledande tillverkare av medicinska produkter för hälso- och sjukvårdssektorn och verkar på den danska, svenska, norska och holländska marknaden. Vi är en av de ledande leverantörerna av patientnära ultraljudskanners, utrustning för luftvägshantering samt medicinteknisk testutrustning. Vi erbjuder endast högkvalitativa produkter som är CE godkända och användarvänliga. Secma är ett utbildningsfokuserat specialistföretag med stor förståelse för kundens kliniska behov. Secma strävar alltid efter att leverera värdeskapande rådgivning till våra kunder, och därmed uppnå ett professionellt samarbete. Secma kännetecknas av kvalitet, kunskap och innovation och det är grunden för allt vi gör. För ytterligare information, se www.secma.se

Är du en driven och tekniskt intresserad person som är redo för en ny spännande utmaning?

Tycker du om att diskutera, rådgöra och ge support till kunder?

Lockas du av möjligheten att bli en viktig del av ett medicintekniskt företag som är marknadsledande inom sitt produktområde?

Då kan du vara rätt person för tjänsten som:

Servicetekniker för medicintekniska produkter

Secma stärker nu sin svenska serviceorganisation med en kundorienterad servicetekniker med ansvar för service och underhåll av framför allt ultraljudssystem inom svensk och norsk sjukvård. I produktportföljen ingår, utöver patientnära ultraljudskanners, även utrustning för luftvägshantering samt medicinteknisk testutrustning. Du kommer ingå i ett nordiskt serviceteam och ha ett självständigt arbete och nära samarbete med dina nordiska kollegor samt med Secmas leverantörer. Ditt arbete utförs mestadels ute hos våra kunder på sjukhus, primärt i Sverige men även i Norge, men du kommer även ha tillgång till ett lokalt kontor med serviceverkstad.

Följande viktiga arbetsuppgifter ingår i ditt ansvar:

  • Planerad och akut teknisk service, reparationer och kundsupport
  • Ansvar för installationer, rådgivning, dokumentation och programuppdateringar
  • Merförsäljning av tillbehör samt att bistå säljorganisationen i samband med upphandlingar
  • Aktivt marknadsföra och sälja vår medicintekniska testutrustning

Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad antingen i Västra Götaland eller i området Stockholm/Mälardalen alternativt Skåne. Tillträde är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Din profil och bakgrund

Den vi söker är strukturerad, ordningsam och har en god planeringsförmåga. Som person är du mycket social, utåtriktad och har en hög servicekänsla. Du är duktig på att kommunicera med andra och har god förmåga att bygga långsiktiga relationer med dina kunder. Du är självständig och ansvarstagande och van att agera proaktivt utifrån egna initiativ. Du är resultatorienterad och drivs av att arbeta mot tydliga mål.

Din personlighet värderas högt, då vi lägger stor vikt vid våra medarbetares engagemang och kunskap, för att säkerställa hög kundtillfredsställelse för ytterligare försäljningsframgångar.

Kvalifikationer:

  • Utbildning inom teknik eller elektronik på minst gymnasienivå
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som fältbaserad servicetekniker är meriterande
  • Erfarenhet av medicintekniska produkter är ett plus men inget krav
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Giltigt körkort
  • Möjlighet att regelbundet resa i tjänsten

Vad Secma erbjuder

Secma erbjuder ett mycket varierande och stimulerande arbete i ett positivt team med marknadens absolut bästa produkter och medarbetare. Du får en grundlig introduktion och produktutbildning för att kunna bli en viktig del i vår växande verksamhet. Du får frihet och ansvar samt förmånen att arbeta med några av branschens starkaste och mest innovativa varumärken.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Secma med H&P Search & Interim. Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev som väl beskriver dina kvalifikationer för rollen, via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

H&P Search & Interim

Karin Tomin, karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, torbjorn.stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774

Leif Olsson, leif.olsson@hpsearch.se, tel 0706-994 780