Produktspecialist

Hettich Labinstrument

Hettich Labinstrument AB har arbetat mot kunder inom sjukvård, forskning och industri allt sedan bolaget bildades 1994. Vi har utvecklats till att bli en samarbetspartner som tillgodoser behoven av såväl avancerad modern teknisk utrustning och förbrukningsprodukter samt tillhörande teknisk service, vilket våra kunder uppskattar. Som vår kund får du tillgång till ny teknik, kunnande och utveckling inom medicinteknik, centrifuger, inkubatorer, mikrobiologisk automation och blodprovtagningsprodukter. Hettich Labinstrument ingår i börsnoterade AddVise-Group, vilket ger en bredare ekonomisk bas samt ett kunnande och kompetens som kompletterar vår egen. För ytterligare information se: www.hettichlabinstrument.seProduktspecialist

Hettich Labinstrument söker nu en driven och affärsmässig Produktspecialist för att driva och fortsätta utveckla försäljningen av företagets produkter inom blodprovstagning. Som produktspecialist hos Hettich får du möjlighet att arbeta med högkvalitativa och av sjukvården uppskattade produkter, i en stimulerande och bred roll i ett stabilt företag med korta beslutsvägar. Du arbetar nära dina kollegor inom både försäljning och service och du blir en del av ett starkt och positivt team. Detta är en nationell tjänst med säljansvar för hela Sverige och i din roll rapporterar du till den svenska VDn. Hettich har sitt Sverigekontor i Sigtuna, där du är välkommen att arbeta ifrån men vid annan bostadsort än Stockholm utgår man självklart ifrån sitt hemmakontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som säljande produktspecialist hos Hettich kommer du självständigt utföra uppsökande säljarbete, samt utveckla och behålla befintliga kunder inom sjukvården. Du ansvarar för försäljningen av Greiner Bio-One provtagningsprodukter i Sverige och dina kontakter består av inköpare, upphandlare, provtagare/användare samt referensgrupper. Utifrån din kunskap och rådgivning levererar du ett mervärde till våra kunder och utvecklar på så sätt starka kundrelationer. Du ansvarar för utbildningar gentemot kund, samt ansvarar för upphandlingar inom produktområdet.

Den vi söker

  • En akademisk utbildning, gärna med bakgrund som biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska
  • Tidigare erfarenhet av försäljning mot sjukvården och därmed ett etablerat kontaktnät
  • Erfarenhet och kunskap om offentliga upphandlingar
  • Flytande i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Personliga egenskaper kommer skattas högt och vi värdesätter ett starkt inre driv och att du trivs i en roll med mycket eget ansvar och kundkontakter samtidigt som du är en utpräglad lagspelare och har en vilja att utvecklas och nå resultat och mål tillsammans med andra.

Du har en förmåga att skapa kontakt med nya människor och samtidigt bygga långvariga kundrelationer. Du är kundorienterad, har en förtroendeskapande personlighet samt stark kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du tänker nytt, hittar nya möjligheter och är flexibel och lösningsorienterad.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hettich Labinstrument AB med H&P Search & Interim. Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev som väl beskriver dina kvalifikationer för rollen, via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Karin Tomin, karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, torbjorn.stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774

Johan Walde, johan.walde@hpsearch.se, tel 0761-870 612