Produktspecialist ZOLL Professional

Medidyne

Medidyne AB startades 2006 och är en del av en nordisk företagsgrupp med moderbolag i Danmark. Vi är 10 svenska medarbetare, med ytterligare direkta medarbetare i Danmark med ansvar inom lager, ekonomi, ordermottagning m.m. Idag är vi totalt ca 70 medarbetare och inkluderar en nordisk serviceorganisation med 7 tekniker, varav 2 baserade i Sverige. Vår affärsidé är att förse den svenska sjukvårdsmarknaden med produkter och lösningar för akut- och intensivvård av hög kvalitet. De produkter vi representerar skall leda utvecklingen till förbättrad sjukvård med ökad överlevnad som den viktigaste målsättningen. Engagemang, professionalism och ansvarskänsla är de tre grundläggande värdena som speglar vårt dagliga arbete. Genom dessa värden hoppas vi att vi kan göra skillnad. Läs mer om oss här: www.medidyne.se

Produktspecialist ZOLL Professional

Medidyne är en dynamisk verksamhet som arbetar med försäljning av medicinteknisk utrustning till sjukvården där de primära terapiområdena är akutmedicin, anestesi, intensivvård och kardiologi. Till Medidynes svenska säljteam söker vi nu en Produktspecialist med ansvar för försäljningen av medicintekniska produkter ifrån ZOLL, världens största producent av defibrillatorer. I ansvarsområdet ingår även medicintekniska produkter från AirTraq och Archeon mot det professionella sjukvårdssegmentet.

Du har här chansen att bli en del av ett expansivt företag med stark teamkänsla där du får arbeta med marknadsledande och högkvalitativa produkter och lösningar för akut- och intensivvård. Du kommer ingå i ett team med positiva och erfarna kollegor och rapportera till den svenska VDn. Din säljregion innefattar hela Sverige så du ska ha möjlighet och vilja att resa i tjänsten. Vi tänker oss att du bor i södra Sverige men även annan bostadsort är möjlig.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för och driva försäljningen inom det specificerade produktsortimentet och arbeta mot uppsatta försäljningsmål
  • Kartlägga och bearbeta nya kunder samt utveckla och bibehålla befintliga kunder
  • Förbereda inför och vara delaktig i upphandlingar
  • Ansvara för utbildningar av kunder
  • Delta på seminarier, mässor och utställningar

Den vi söker

Vi söker dig som har ett stort intresse för medicintekniska produkter samt drivs av att sälja och ge god service till våra kunder. Du har ett stort eget driv och är ansvarstagande, självgående och bra på att planera och strukturera ditt arbete. Du har en positiv attityd, är social och har en god förmåga att skapa relationer. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer

  • Klinisk kunskap och erfarenhet inom ambulanssjukvård, anestesi/intensivvård, alternativt inom akutsjukvård
  • Erfarenhet som säljare/produktspecialist inom den medicintekniska branschen
  • Erfarenhet av arbete med offentlig upphandling
  • Förmåga att uttala dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Giltigt B-körkort

 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Medidyne med H&P Search & Interim. Kontakta oss gärna för att få veta mer information om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Karin Tomin, Karin.Tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Torbjörn Ströberg, Torbjorn.Stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774