Nordisk Produktchef Onkologi – Konsultuppdrag

Ipsen | Stockholm

Om uppdraget

För vår uppdragsgivares räkning, ett väletablerat läkemedelsbolag med nordisk organisation, söker vi en erfaren produktchef till ett spännande konsultuppdrag på minst 1 år, eventuellt längre. Ditt främsta ansvar blir att förvalta och utveckla en marknadsledande produkt med hård konkurrens.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med att nätverka internt med många kontaktytor, leda och motivera det tvärfunktionella teamet samt även värdesätter kundkontakter. För att lyckas i uppdraget bör du ha ett starkt affärsmässigt driv samt kunna varva det strategiska arbetet med det operationella. Du kännetecknas av att vara innovativ och målinriktad samtidigt som du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra på ett prestigelöst sätt.

Erfarenheter

Du har erfarenhet av att arbeta som produktchef/brand manager, gärna på nordisk nivå. Tidigare terapiområdeserfarenhet är av mindre betydelse men givetvis är det en fördel om du har arbetat inom onkologi. Färdigheter inom digital marketing är också meriterande

Bostadsort 

Uppdragsgivaren föredrar Stockholmsområdet som bostadsort då kontoret är beläget där.

Ansökan

Vill du vara delaktig i detta och bli en del av ett framgångsrikt nordiskt team samt inte minst bli en del av H&P Search & Interims nordiska konsultteam? I så fall ser vi fram emot din ansökan snarast. Om du har frågor eller vill ansöka direkt, kontakta:

 

Varmt välkommen!