Account Manager Vacciner

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

I samverkan med ett ledande svenskt bioteknikföretag med fokus på att utveckla och kommersialisera livräddande vacciner och med såväl nordiskt huvudkontor som global produktionsenhet i Stockholm söker vi nu en Account Manager till företagets försäljningsmässigt största och viktigaste distrikt – Stockholm. 

 

Huvudsakliga ansvarsområden

Ditt huvudsakliga ansvarsområde som Account Manager är att:

  • driva försäljning och uppnå god lönsamhet för företagets vacciner inom ditt distrikt som har sitt fokus i Stockholmsområdet och Mälardalen genom att 

  • genomföra kundaktiviteter och 

  • bibehålla goda relationer med företagets viktigaste kunder och terapiområdets opinonsledare. 

Kunderna finns huvudsakligen på privata vaccinationscentraler. Du kommer att rapportera direkt till Nordic Head of Commercial Operations.

 

Vem är du?

  • Till tjänsten som Account Manager söker vi dig som har ett gott sinne för affärsmannaskap och som tycker om att informera och sälja på ett förtroendeingivande sätt och bli en verklig resurs för kunderna. 

  • Du får gärna ha en bakgrund från vården så att du förstår kundernas verklighet och vardag. 

  • Även om denna tjänst gäller läkemedelsklassade produkter är det inte ett krav att ha arbetat med läkemedel tidigare. Du kan t ex ha en bakgrund från liknande tjänst inom medtech.

  • En personlig mognad, en prestigelöshet och en trygghet i att det är denna typ av säljande och informerande roll som passar dig i din fortsatta karriär är också viktigt.

  • Att du har ett eget driv, är initiativrik, självgående och resultatinriktad är avgörande.

 

Placeringsort

Tjänsten är fältplacerad med hemmakontor och innebär regelbundna resor till kunderna, vilka finns i Stockholm och Mälardalen. Du bör bo i Stockholmsområdet men för rätt person är övriga Mälardalen inte uteslutet som bostadsort.

 

Ansökan

Tycker du att detta låter intressant är du varmt välkommen med din ansökan genom att kontakta någon av oss och ladda upp ditt cv här via hemsidan.