Medicinsk Key Account Manager Veterinärmedicin Mellansverige

Virbac är ett av världens ledande veterinärmedicinska läkemedelsföretag.

Virbac grundades av den franske veterinären Pierre-Richard Dick år 1968. Idag finns företaget representerat i mer än 100 länder över hela världen. Nu står man inför nylansering av ett banbrytande läkemedel inom onkologiområdet och behöver därför stärka organisationen ytterligare:

Till den svenska organisationen söker Virbac en veterinär till en nyinrättad roll som Medicinsk Key Account Manager Mellansverige. Är det du?

Huvudsakliga ansvarsområden

  • Agera som medicinsk support till Virbacs svenska läkemedelskonsultenter om befintliga och nya läkemedel i Virbacs portfölj
  • Starta och driva samarbeten med prioriterade veterinärkliniker, ensam eller tillsammans med kollegor i landet
  • Ansvarig för försäljning och uppföljning av Virbacs produkter på utvalda kliniker
  • Ansvarig för att tillsammans med sälj- och marknadschefen identifiera affärsmöjligheter utifrån ett kliniskt perspektiv
  • Ansvarig för hålla och driva advisory boards-möten utifrån Virbacs aktuella behov
  • Hålla sig uppdaterad på Virbacs sortiment
  • Hjälpa kollegor med medicinska frågor/ internt samt externt

Din profil

Du är utbildad veterinär med egen klinisk erfarenhet och intresse för smådjurs-/husdjursområdet där Virbac är speciellt starka. Du är duktig på att kommunicera, nätverka och utöva inflytande internt och externt. Du tycker om att ta stort eget ansvar och arbetar gärna på nya sätt. Du drivs av att uppnå resultat. Du är stabil och trygg och vill utveckla dig vidare.

Övrigt

Tjänsten är fältbaserad och bygger på att aktivt vara i kontakt med prioriterade kunder och de kollegor man supporterar. Regelbundna resor runt om i landet är en del av arbetet. Lämplig bostadsort är Stockholmsregionen eller Mälardalen.

I rollen som Medicinsk Key Account Manager Mellansverige rapporterar du till sälj- och marknadschefen i Sverige.

Läs mer om Virbac på se.virbac.com.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att ladda upp ditt cv och kontakta någon av ansvariga rekryteringskonsulter här nedan.

Johan Walde, johan.walde@hpsearch.se, 0761-87 06 12

Ann-Katrin Broman, a.broman@hpsearch.se, 0707-55 50 94