Patient Flow Manager

Roche Diagnostics utvecklar och implementerar diagnostiska lösningar. Företagets vision är ett friskt Sverige, där all kunskap tillämpas. Tillsammans med hälso- och sjukvårdpersonal, och företagets andra partners, driver Roche Diagnostics vården framåt genom bättre beslutsunderlag och arbetsprocesser i hela vårdkedjan.

I samverkan med Roche Diagnostics söker vi nu rätt person till en nyinrättad roll som Patient Flow Manager inom företagets Healthcare Transformation Team i Sverige.

Syftet med rollen

Huvudsyftet med Patient Flow Manager-rollen och hela Healthcare Transformation-teamet är att förbättra användandet av diagnostik och driva förbättring av prioriterade patientflöden i den svenska hälso- och sjukvården.

Healthcare Transformation-teamet fokuserar huvudsakligen på intressenter utanför laboratoriet (dvs utanför företagets traditionella nyckelkunder). Det kan vara sjukhus-/klinikledning, beslutsfattare, påverkare, politiker och tjänstemän på lokal, regional eller nationell nivå. Roche Diagnostics vill säkerställa implementering av innovativa lösningar i den svenska hälso- och sjukvården genom samarbete med framsynta vårdgivare och genom att utforska nya affärsmodeller och samverkansmöjligheter.

Vem är du?

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som ingenjör, ekonom eller inom life science. Du har minst 10 års erfarenhet av att driva klinik- eller avdelningsnära förändringsprojekt inom sjukvården, gärna från medtech-området.

Som person är du kreativ och innovativ, nätverkande, kommunikativ och resultatinriktad. Du uppvisar mod, är utåtriktad och tycker om att arbeta hands-on i dina projekt. Du har en god förståelse för sjukvårdens organisation. Certifiering inom LEAN är en klar fördel men inget absolut krav.

När du driver projekt är det viktigt för dig att skapa en djup och tillitsfull arbetsrelation där samarbetet sker på lika villkor mellan parterna.

Övrigt

I rollen som Patient Flow Manager rapporterar du till Healthcare Transformation Lead Tjänsten är placerad på kontoret i Solna och innebär regelbundet resande framför allt till kunder och intressenter runt om landet.

Ansökan

Låter detta intressant för dig, hör av dig till någon av oss nedan för mer information. Alternativt ansöker du direkt genom att ladda upp ditt cv härintill och mejla en rad till oss.

Välkommen med din ansökan!