Psykolog till roll som Clinical Advisor ADHD

Denna tjänst är tillsatt. För att se aktuella tjänster kan ni ladda upp ert CV för en spontanansökan här.

Qbtech är den globala marknadsledaren inom ADHD-tester. Företaget erbjuder de enda ADHD-testerna som är både CE-märkta och godkända av FDA för att använda som stöd i utredning och utvärdering av behandling av ADHD för personer mellan 6 och 60 år.

Nu söker vi dig som är utbildad psykolog med minst ett års klinisk erfarenhet för att axla rollen som Clinical Advisor Norden/Estland. I denna rollen kommer du att få möjlighet att jobba med bästa klinikerna i Norden och påverka ADHD-vården positivt.

Om rollen och företaget

Som Clinical Advisor kommer du att vara ansvarig för att säkerställa att företagets kunder har rätt kunskaper för att använda Qbtechs produkter och tjänster, QbTest och QbCheck, på ett korrekt sätt.

Du kommer att följa upp evidensbaserade resultat av godkända och validerade objektiva, kvantifierade beteendetester för utvärdering av ADHD. Du kommer att träffa befintliga och potentiella kunder såväl fysiskt som virtuellt för att utbilda dem i en effektiv och ändamålsenlig användning av utrustningen och därefter följa upp dem så att de blir nöjda och professionella användare.

Visionen för Qbtech är att transformera den psykiatriska vården – inte bara sälja en produkt utan också en förändring i processerna för att uppnå snabbare och säkrare diagnos av ADHD och bättre behandling och uppföljning av patienterna.

Du kommer till ett attraktivt, internationellt, småskaligt och entreprenöriellt bolag. Företaget är aktivt på 14 marknader, har 20 anställda varav mer än 2/3 icke svenskar, uppvisar en 25%-ig årlig tillväxt och arbetar i en spännande och dynamisk miljö.

Din profil

Du är utbildad psykolog med minst ett års kliniskt relevant erfarenhet.

Som person är du trygg och stabil, självdrivande, ansvarskännande och strukturerad. Du är varm, vänlig och service-minded. Du klarar av att arbeta ensam och självständigt men har samtidigt lätt att ta kontakt och samarbeta med kollegor för att ge och ta emot hjälp.. Du är en resultatinriktad, social nätverksbyggare och en naturlig kommunikatör, påverkare och säljare. Det är centralt för din och företagets framgång att du har en ödmjuk approach. Om du dessutom har intresse för modern utveckling inom det senaste vad gäller medicinteknik, så har du chans att stortrivas med jobbet.

Företaget är mycket internationellt och din blivande chef är engelskspråkig. Därför är god engelska i tal och skrift viktigt

Övrigt

Som Clinical Advisor rapporterar du till företagets kommersiella direktör.

I rollen ansvarar du för kunder i Norden samt Estland. Räkna med ca 3-4 resdagar per vecka, varav 80-85% till kliniker i Sverige. De flesta resor sker över dagen men det blir också vissa övernattningar utifrån din egen planering. Lämplig bostadsort är Mälardalen, Skåne eller Göteborg med nära till bra kollektiva kommunikationer.

Qbtech AB is a privately owned Swedish company founded in 2002. Qbtech is the world leader in developing solutions and products for improving the diagnosis, treatment and follow-up of patients with ADHD. Qbtech has operations in 14 countries and has offices in Stockholm, Houston, Berlin and London.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan genom att ladda upp ditt cv och kontakta någon av ansvariga rekryteringskonsulter här nedan.