Quality Assurance Positions

H&P Search & Interim söker nu QA personal med olika nivåer på erfarenhet och specifik kompetens för framtida uppdrag och anställningar i läkemedelsbranschen.

Om H&P Search & Interim:

Vi är ett rekryterings- och bemanningsföretag, nischade inom Life Science området. Vi har uppdrag från kunder med verksamhet över hela Norden. Våra expertisområden är läkemedel, OTC, bioteknik och medicinteknik och där har vi också ett stort och brett kontaktnät. Vi jobbar med att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens för såväl temporära som permanenta behov. Samtidigt ger vi våra konsulter/medarbetare stimulerande arbetsuppgifter och utvecklingsmöjligheter, för att tillgodose deras karriärintressen.

Rekryteringskonsulterna på H&P, har själva medicinsk, naturvetenskaplig och ekonomisk bakgrund samt stor erfarenhet som ledare och chefer. Tillsammans har vi drygt 125 års erfarenhet inom Life science branschen.

Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå:

  • Skriva avvikelseutredningar/ändringsärenden/CAPA

  • Säkerställa att tillverkning/produktion uppfyller ställda krav samt värdera tillverkningsdokumentation och analysresultat

  • Uppdatera SOP:ar

  • Utföra auditeringar

  • Delta i förbättringsarbete

  • Dokumentera enligt GMP

Din profil:

  • Du har naturvetenskaplig utbildning, civilingenjörsutbildning, apotekarutbildning eller annan för Life science branschen relevant utbildning

  • Du behärskar svenska väl i både tal och skrift

  • Tidigare erfarenhet av kvalitetssäkring av läkemedel/medicinteknik

Erfarenhet av myndighetsinspektioner och arbete enligt GMP är meriterande. Vidare är det värdefullt med erfarenhet av att ha arbetat tvärfunktionellt. Som person är du noggrann, självgående, flexibel, samarbetsvillig och gillar nya utmaningar. Du är ansvarstagande och gillar att bidra i förbättringsarbete.

Vad vi kan erbjuda dig:

Du får möjlighet till utveckling genom varierande tjänster, ansvar och projekt hos våra kunder. Vi erbjuder marknadsmässig ersättning och förmåner samt kollektivavtal och relevanta försäkringar, friskvårdsbidrag samt tjänstebil, om arbetet så förutsätter. Som konsult hos oss kommer du att ingå i ett konsultteam inom Life Science och därmed möjlighet att bredda ditt eget nätverk och utbyta erfarenheter med kollegor i liknande situation. Ett par gånger om året håller vi utbildningar för dig som konsult, för att stärka din kompetens och konkurrenskraft inom branschen. Utöver utbildningar har vi löpande kontakt och träffas månatligen för att säkerställa att du trivs och utvecklas i din roll.

Ansökan/Nästa steg:

Varmt välkommen med din ansökan genom att ladda upp ditt cv och kontakta någon av ansvariga rekryteringskonsulter här nedan.

Intervjuer och urval sker löpande då vi har ett kontinuerligt behov.