Verkställande Direktör

Vill du bidra till jämlik vård för patienter med behov av psykiatrisk vård? 

Vill du dessutom vara med och vidareutveckla ett företag inom e-hälsa?

Då kanske du är den vi söker åt Svensk Telepsykiatri (ST) för anställning som

Verkställande Direktör

H&P Search & Interim söker åt vår kund, Svensk Telepsykiatri, en Verkställande Direktör med fokus på att utveckla företagets affärsmodell, försäljning och marknadsföring. Vidare kommer du att arbeta med extern finansiering och att utveckla organisationen för ytterligare framgång inom digital patientvård. För mer information, se http://www.telepsykiatri.se/

Om företaget

Svensk Telepsykiatri (ST) bildades 2014 med visionen att erbjuda kvalificerade psykiatriska och psykologiska tjänster till patienter som behöver dem, oavsett var de bor i landet. Telepsykiatri, psykiatriska och psykologiska tjänster med stöd av digital teknik är en hållbar lösning till den psykiater- och psykologbrist som råder idag i flera landsting över hela landet. Digitala vårdmöten (videobesök) används allt oftare inom sjukvården med resultat som visar på hög grad av nöjdhet hos såväl patienter som personal. ST har sedan 2014 arbetat med offentlig vård och företagshälsovård genom att erbjuda patientbesök samt handledning och fortbildning till personalen via videolänk.

Kärnan i vår verksamhet är psykiatriska tjänster inom tre affärsområden: Bemanning, egen digitalmottagning Psykonline och Abonnemangstjänster.

Bemanning

ST är underleverantör till andra psykiatrimottagningar/kliniker som behöver avlastning. Detta är den största delen av verksamheten. Här finns en mycket stor tillväxtpotential. ST erbjuder också handledning och utbildning av vårdpersonal.

Digital mottagning Psykonline

Tjänsten är för privatpersoner. Patienterna skriver till ST on-line och får konsultation on-line. Fokus är enbart på specialistvård. Tjänsten har inte marknadsförts särskilt väl ännu.

Abonnemangstjänster

Tjänsten är tänkt mot försäkringsbolag och företagshälsovård. Detta koncept är under utveckling.

Om tjänsten

Följande viktiga arbetsuppgifter ingår i ditt ansvar:

  • Utveckla en strategi och affärsplan

  • Vidareutveckla affärsmodellen

  • Skärpa och öka säljinsatserna och marknadsföringen inom samtliga affärsområden

  • Införskaffa ytterligare kapital från relevanta investerare

I rollen som Verkställande Direktör rapporterar du till styrelseordföranden. Vidare har du ett nära samarbete med samtliga delägare, tillika grundare i företaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad i Uppsala med en del resor inom Sverige. Tillträde så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Vem är du?

Du har en relevant akademisk examen och omfattande erfarenhet från att arbeta inom något eller alla av följande områden: Health Tech, Life science och/eller sjukvården. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har en extrovert personlighet, erfarenhet av ledarskap och ett allmänt intresse av att göra affärer. Du är en duktig skapare av relationer, kan utöva inflytande och tycker om att arbeta såväl operativt som strategiskt. Vidare är du resultatorienterad, van att kommunicera med olika beslutsfattare och kan arrangera möten på ett professionellt sätt. Du är en lagspelare som tycker att det är viktigt att dela dina idéer och erfarenheter med dina kollegor för att utveckla företaget och dess verksamhet. Du inspirerar andra genom ditt engagemang och passion för ditt arbete.

Ansökan

Låter detta intressant för dig, hör av dig till någon av oss nedan för mer information. Alternativt ansöker du direkt genom att ladda upp ditt cv härintill och mejla en rad till oss.

Välkommen med din ansökan!