AFFÄRSKONSULT inom IT/Digitalisering

Further | Stockholm/Uppsala/Mälardalen

AFFÄRSKONSULT inom IT/Digitalisering

Further AB är ett konsultföretag inom digital teknik och affärsförbättring. Bolaget grundades 2004 i Stockholm. Idag är vi Ca: 25 medarbetare med kontor i Stockholm, London och Skopje. Further erbjuder en helhetsleverans inom modern IT – vi vägleder och genomför, utvecklar och förvaltar. Vi erbjuder teknisk expertis och strategisk rådgivning syfte att hjälpa våra kunder att få ett ökat affärsvärde från IT – förenkla sina processer, effektivisera sitt samarbete och öka sin konkurrenskraft – allt genom rationell användning av modern teknik. För mer information, se www.further.se

Vi söker dig som drivs av att som expert ge våra kunder förutsättningar att fokusera på sin egen kärnverksamhet och stärka sin position i en alltmer konkurrensutsatt omvärld. Du kommer att med din kunskap och erfarenhet både säkerställa nya affärer (främst som pre-sale/expert) och delta i kundprojekt kring IT och digitalisering. Då vi avser expandera ytterligare, med fokus på Life Science-industrin, söker vi nu ännu en:

AFFÄRSKONSULT inom IT/Digitalisering

Övergripande ansvar

·     Att med sin kunskap och erfarenhet delta eller ta en ledande roll i kundprojekt kring IT och digitalisering hos Life Science-bolag

·     Att aktivt bidra till att vinna fler relevanta affärer hos Life Science-bolag, främst som pre-sale stöd men även på egen hand

·     Att proaktivt övervaka och förstå affären, branschen och utmaningarna för kunderna och Life Science-industrin i stort

·     Att internt kommunicera kunders och branschens affärskrav, för att sprida kunskap och möjliggöra tillväxt

·     Att bidra till företagets strategiska arbete med input till affärsplaner genom dialog med teamet och företagsledningen

 

I rollen som Affärskonsult rapporterar du direkt till VD och har ett nära samarbete med ytterligare en kollega samt med vår interna expertis. Tjänsten är en tillsvidareanställning baserad antingen i Stockholm/Mälardalen eller i Västra Götaland, alternativt i Öresunds- området. Beroende på bostadsort är man kontorsbaserad eller utgående från hemmakontor. Tillträde är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid. 

Profil och bakgrund

Vi letar efter dig med flerårig relevant erfarenhet av nyckelprocesser för Life Science-industrin (inte bara från IT), exempelvis: klinisk forskning och utveckling, pre-klinik, dokumenthantering och beslutsstöd, kapitalanskaffning, kvalitetssystem, GDPR och datasäkerhet, tillverkning, processautomation, försäljning / marknadsföring osv.

Du har minst fem års erfarenhet inom verksamhetsnära IT för bioteknik-, medicinteknik-, och/eller läkemedelsindustrin, med god erfarenhet av att genom ex. krav-workshops för att producera lösningsförslag, baserat på organisationens behov. Du har erfarenhet av eget kund- eller verksamhetsansvar och av strategisk IT-ledning.

För att lyckas i rollen krävs god social förmåga och en känsla för struktur och kvalitet. Som person är du självgående, tar egna initiativ och visar alltid ansvar för eget arbete och för att bidra till ett gott samarbete med andra. Du är entusiastisk, en utmärkt nätverkare med dokumenterad affärsutvecklingsframgång och alltid angelägen om att lära dig nya saker. Du är en god och följsam lyssnare med en stark kommunikativ förmåga (både svenska och engelska) i tal och skrift.

Du är pålitlig, nyfiken, prestigelös och samtidigt professionell och trivs med att arbeta parallellt med flera olika kunder och projekt samtidigt. Du är analytisk, kreativ, lösningsorienterad och en tydlig strateg men tycker ändå om att arbeta med högt och lågt, har glimten i ögat, och är en lagspelare som vill ha roligt med kollegorna.

Du är resultatorienterad och inte rädd att kavla upp ärmarna i det vardagliga arbetet. Du ser och agerar på de möjligheter som dyker upp. Du trivs i en entreprenöriell miljö, inspirerar andra genom ditt engagemang och passion och du skapar en kultur av ägande och engagemang, alltid med företagets vision och strategi i åtanke.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Further AB med H&P Search & Interim.

Kontakta gärna någon av oss för att få veta mer om rollen, eller ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev som väl beskriver dina kvalifikationer för rollen, via knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

H&P Search & Interim

Torbjörn Ströberg, torbjorn.stroberg@hpsearch.se, tel 0703-778 774

Karin Tomin, karin.tomin@hpsearch.se, tel 0726-013 619

Johan Walde, johan.walde@hpsearch.se, tel 0761-870 612