Recruitment & Staffing Manager

H&P Search & Interim AB

Recruitment & Staffing Manager inom Medical & Scientific Affairs

Vi behöver bli fler

På H&P Search & Interim har vi varit mycket framgångsrika med att finna och leverera enligt uppdrag inom samtliga våra fokusområden sedan starten 2015. Under 2022 har vi fortsatt vår tillväxt och anställt mer personal och konsulter. För att kunna möta ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu dig som har tyngdpunkt inom medicinska och vetenskapliga tjänster. Placering på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Lund

Vilka är vi

H&P Search & Interim är ett snabbt växande nordiskt konsult-, rekryterings- och bemanningsföretag som startade 2015. Tillsammans har vi nära 150 års erfarenhet från chefs- och ledarroller inom Life Science-branschen. Vi är en nordisk byrå med fler och fler paneuropeiska uppdrag under de senaste åren. Rekryteringsuppdragen kommer från läkemedels-, bioteknik- och medicinteknikindustrin, men även riskkapitalbolag, offentliga organisationer och stiftelser. Vi arbetar också med konsultuppdrag (interim/bemanning). Våra konsulter utför kommersiella eller medicinska och vetenskapliga uppdrag över hela Norden. Lagarbete är en av våra viktigaste framgångsfaktorer, vi arbetar alltid i team för att lösa kundförfrågningar, prioriterar snabbhet och att säkerställa högsta kvalitet på våra rekryterings- och konsultuppdrag. Vårt främsta motiv är att skapa värde för kunder och utveckla medarbetare inom olika delar av Life Science-sektorn. För mer information se www.hpsearch.se.

Om rollen

Vi söker en affärsmässig och kreativ Recruitment & Staffing Manager för att stödja expansionen av vår verksamhet. Du kommer att arbeta med rekrytering och uthyrning parallellt. Som Recruitment & Staffing Manager kommer du att ansvara för att identifiera nya möjligheter och att hitta rätt talanger för de uppdrag du arbetar med. Att hitta nya kunder samt hantera befintliga kunder är din högsta prioritet! Du kommer att ta hand om dina egna konsulter och se till att de levererar tjänster av högsta kvalitet till våra kunder samt utvecklar sig själva för sin framtida karriär. Du kommer alltid att arbeta i team med dina kollegor inom H&P Search & Interim.

Vem är du

Du har en relevant akademisk examen och lång erfarenhet från arbete inom Life Science-branschen. För att bli framgångsrik i denna roll är det viktigt att du har en utåtriktad personlighet, erfarenhet från rekrytering och ett allmänt intresse av att göra affärer. Du är en god kommunikatör, i tal och skrift på svenska och engelska, har förmåga att skapa och vårda starka relationer samt genomföra möten på ett professionellt sätt. Kvalitet är ett nyckelord för dig. Att ha erfarenhet från såväl läkemedels- som medicinteknikindustrin och/eller hälsoteknikindustrin är meriterande. Du är en lagspelare som tycker det är viktigt att dela dina idéer och erfarenheter med dina kollegor för att utveckla företaget och dess verksamhet. Du inspirerar andra genom ditt engagemang och passion för ditt arbete. En del resor över Norden kan förekomma.

Ansökan

Om detta låter intressant för dig, vänligen kontakta någon av oss nedan för mer information. Alternativt ansöker du direkt genom att ladda upp ditt CV och mejla oss en rad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Johan Walde, m: 0761 87 06 12, Leif Olsson, m: 0706 99 47 80, Torbjörn Ströberg, m: 0703 77 87 74